Spotty diefstalcode onuitwisbaar in de lak geëtst

BikeEtching

De Spotty etskit bestaat uit 2 zelfklevende sjablonen met een uniek Internet adres voor twee fietsen, een testsjabloon, een etsvloeistof en een set waarschuwingsstickers. De etsvloeistof is verkrijgbaar in blauw, rood en oranje zodat je altijd wel een kleur vindt die met jouw frame contrasteert (maak je keuze in het veld “opmerkingen” bij de bestelling).

Na het aanbrengen van de code kan je er een waarschuwingssticker over plakken om er de aandacht van potentiële fietsdieven op te vestigen. Een dief kan de sticker natuurlijk verwijderen , maar het Internet adres van je fiets zit er onder, zichtbaar en voelbaar met de lak versmolten. Zelfs als de dief dit tot op het metaal zou schuren en opnieuw zou schilderen, is de fiets nog altijd opspoorbaar via het serienummer (lees meer).

Voor een dief is het gewoon veel makkelijker en veiliger een andere fiets te stelen!

En een dief die even niet oplet of die “je fiets maar even nodig heeft om thuis te komen”? Die kan je fiets ergens achterlaten, zodra hij het risico inziet. Met de Spotty code heb je hem dan zo weer terug.

BikeEtchingKit

 

  • Hoe het werkt

  • De praktijk

Vanwege de gestegen logistieke kosten, leveren wij momenteel enkel nog in grotere hoeveelheden aan professionele klanten.
Professionele klant? Klik hier voor een offerte.
Consument? Klik hier om op de hoogte gehouden te worden wanneer de producten weer bestelbaar zouden zijn.

Terug naar de hoofdpagina

Andere opties voor je fiets: Fraudebestendige stickersGraveren